Geser 1
WinUtilities Pro

Piranti Lunak Optimasi PC Paling Laris
Luwih saka 50,000,000 download ing saindenging jagad

Geser 2
Dr. Folder

Kustomisasi Ikon lan Warna Folder Desktop & Windows kanthi 1 Klik

Geser 3
Ekstraktor Gmail

Ekstrak alamat email, nomer telpon utawa kode pos saka folder Gmail

Geser 2
Kabeh Ing Siji Web Extractor

Aplikasi sing kuat lan gampang digunakake sing mbantu sampeyan ngekstrak informasi tartamtu saka kaca web kanthi otomatis

Geser 2
YL Alamat Email Extractor

Ekstrak alamat email saka folder Outlook & AOL Mail lan gawe dhaptar mailing sampeyan dhewe

panah sadurungé
panah sabanjure

Carane ora WinUtilities ngresiki komputer?

Pembersihan komputer minangka salah sawijining perkara sing bisa sampeyan lakoni saben dina sing bakal nggawe sampeyan siram karo ruang disk lan mbantu sampeyan mbebasake sumber daya sistem sing terkenal. WinUtilities iku solusi paling apik kanggo ngresiki PC. WinUtilities nawakake sarana paling apik kanggo ngresiki file sampah, ngresiki registri, ngresiki file sauntara, ngresiki aplikasi sing ora dikarepake, ngresiki item wiwitan sing ora dikarepake, ngresiki trek kegiatan online, mbusak riwayat browser internet lan ngresiki file duplikat kesalahan. Malah ngemot fitur pangopènan 1-klik sing ngidini sampeyan nindakake kabeh tugas kasebut kanthi siji klik.

 

Pembersih Disk sing Kuat

Mbusak file sampah saka disk drive lan mbalekake papan disk

Tutorial Disk Cleaner

Registry Cleaner sing kuat

Ngresiki lan ndandani entri lan kasalahan pendaptaran sing ora bener

Tutorial Registry Cleaner

Trabasan Fixer

Ngresiki kesalahan lan trabasan sing ora bener ing menu wiwitan & desktop

Trabasan Fixer Tutorial

Pangatur Busak instal sing kuat

Mbusak instalan program kanthi lengkap sing ora perlu maneh

Busak instal Manager Tutorial

Cleaner wiwitan sing kuat

Ngatur program sing mlaku kanthi otomatis nalika wiwitan. Ngresiki item wiwitan sing ora dikarepake.

Tutorial Cleaner wiwitan

Kuwat History Cleaner

Ngresiki trek kegiatan online lan nglindhungi privasi online. Fitur iki uga ndhukung kanggo ngresiki buffer lan riwayat kabeh browser utama.

Tutorial Cleaner Sajarah

Pencari File Duplikat sing Kuat

Nggoleki file duplikat sing mbuwang ruang lan kesalahan ngasilake file

Tutorial Duplikat File Cleaner

Alat Analisis Disk sing Kuat

Nuduhake panggunaan ruang disk file lan folder sampeyan. Ngresiki file gedhe utawa video sing ora digunakake.

Tutorial Disk Analyzer

Nyepetake lan ngresiki PC kanthi solusi sing menang penghargaan iki!

Carane ora WinUtilities nyepetake komputer?

Yen sampeyan pengin nyepetake PC kanthi cara sing gampang, WinUtilities minangka alat sing apik kanggo ngrampungake tugas kanthi gampang. WinUtilities nawakake utilitas paling apik kanggo defrag disk drive, defrag pendaptaran, ngoptimalake manajemen memori lan ngoptimalake proses sistem.

 

Defrag Registry sing kuat

Defragment lan ngoptimalake registri Windows

Tutorial Defrag Registry

Defrag Disk sing Kuat

Defragment disk drive kanggo nambah kinerja sistem

Tutorial Disk Defrag

Pangoptimal memori sing kuat

Ngawasi lan ngoptimalake memori gratis ing latar mburi

Tutorial Pangoptimal memori

Alat Keamanan Proses

Ngawasi proses sing mlaku lan ngresiki proses sing ora digunakake ing latar mburi

Tutorial Alat Keamanan Proses

News Latest

Kepiye cara ngekstrak alamat email saka kothak layang IMAP?

Ngenalake YL Email Address Extractor, piranti lunak sing nyaring kabeh pesen email ing akun email IMAP sampeyan, ngekstrak ...
Read More

Kepiye cara ngekstrak alamat email saka AOL Mail?

Ngenalake YL Email Address Extractor, piranti lunak sing nyaring kabeh pesen email ing akun AOL Mail sampeyan, ngekstrak ...
Read More

Kepiye cara ngekstrak alamat email saka folder Outlook?

ZhZ LUX Inc. wis bisnis luwih saka 9 taun lan wis ijol-ijolan email karo ewu pelanggan ...
Read More

Nalika imbangan saka USDT (TRC20) alamat diganti, Carane aku bisa nampa kabar owah-owahan imbangan liwat email?

Ing ngisor iki langkah-langkah rinci kanggo mriksa saldo alamat USDT TRC20: Bukak kaca iki Ketik string alamat Klik ...
Read More

Tawaran Halloween - Diskon Nganti 75%!

Sale Khusus Halloween - Diskon Nganti 75%! WinUtilities Pro (600+ suara) Piranti Lunak Optimize PC Paling Laris ing saindenging jagad Luwih saka 30,000,000 ...
Read More

WinUtilities versi 15.8 dirilis

Apa anyar ing release iki (v15.8)? Nambahake 20+ plugin anyar kanggo History Cleaner Kompatibilitas sing luwih apik kanggo Windows 10 & Windows ...
Read More

Gabung PDF kanthi cara paling gampang

Gabung PDF - Cara paling gampang kanggo nggabungake URL File PDF: https://www.bitsv.com/merge_pdf Fitur: Alat online sing gampang kanggo nggabungake PDF Kita ...
Read More

Dr. Folder 2.8.6.7 dirilis

Apa anyar ing Dr. Folder 2.8.6.7? Terjemahan sing dianyari Nambah lambang liyane Nganyarke bug Ndandani Dr. Folder Saiki...
Read More

WinUtilities versi 15.78 dirilis

Nganyarke Registry Cleaner Nganyarke Disk Cleaner Basis data sing dianyari UI Tweaks & Bug tetep Nganyarke WinUtilities Free | upgrade WinUtilities Pro ...
Read More

Alat Gratis kanggo Priksa Balance Alamat USDT-TRC20

Utilitas Cryptocurrency - Alat Gratis kanggo Priksa Balance Alamat USDT-TRC20 Alat gratis iki bakal mbantu sampeyan mriksa imbangan saiki ...
Read More