Слајд 1
WinUtilities Pro

Најпродаваниот софтвер за оптимизација на компјутери
Над 50,000,000 преземања низ целиот свет

Слајд 2
Dr. Folder

Прилагодете ја иконата и бојата на работната површина и папката на Windows со 1 клик

Слајд 3
Gmail Extractor

Извадете ги адресите на е-пошта, телефонските броеви или поштенските шифри од папките на Gmail

Слајд 2
Сите во еден веб-екстрактор

Моќна и лесна за употреба апликација која ви помага автоматски да извлекувате конкретни информации од веб-страниците

Слајд 2
Извлекувач на адреса за е-пошта YL

Извлечете ги адресите на е-пошта од папките Outlook и AOL Mail и изградете своја сопствена мејлинг листа

претходната стрелка
следната стрелка

Како функционира WinUtilities да се исчисти компјутерот?

Чистењето на компјутерот е единственото нешто што можете да го правите секој ден што ќе ве одржува на ниво на простор на дискот и ќе ви помогне да ослободите вредни системски ресурси. WinUtilities е најдоброто решение за чистење на компјутерот. WinUtilities ви ги нуди најдобрите алатки за чистење на непотребни датотеки, чист регистар, чистење на привремени датотеки, чистење на несакани апликации, чистење на непосакуваните ставки за стартување, чисти траки за активности на интернет, бришење на историјата на интернет прелистувачот и чистење на грешки при производство на дупликат датотеки. Таа дури содржи и функција за одржување со 1 клик што ви овозможува да ги правите сите овие задачи со еден клик.

 

Моќен чистач на диск

Ги отстранува непотребните датотеки од вашите дискови и го враќа просторот на дискот

Упатство за чистење диск

Моќен Registry Cleaner

Ги чисти и поправа неважечките записи и грешки во регистарот

Упатство за чистење на регистарот

Поправка на кратенки

Ги чисти грешките и неважечките кратенки во стартното мени и работната површина

Упатство за поправање кратенки

Моќен менаџер за деинсталирање

Целосно ги деинсталира програмите што повеќе не ви се потребни

Упатство за деинсталирање на менаџерот

Моќно средство за чистење за стартување

Управува со програми кои работат автоматски при стартување. Ги чисти несаканите ставки за стартување.

Упатство за почисто за стартување

Моќен чистач за историја

Ги чисти активностите на интернет и ја штити вашата приватност на интернет. Оваа функција исто така поддржува чистење на баферите и историјата на сите главни прелистувачи.

Упатство за чистење на историјата

Моќен пронаоѓач на дупликат датотеки

Пребарува за трошење простор и грешка при производство на дупликат датотеки

Упатство за чистење на дупликат датотеки

Моќна алатка за анализа на дискот

Го прикажува користењето на просторот на дискот на вашите датотеки и папки. Ги чисти неискористените големи датотеки или видеа.

Упатство за анализатор на дискови

Забрзајте и исчистете го вашиот компјутер со ова наградувано решение!

Како функционира WinUtilities го забрза компјутерот?

Ако сакате да го забрзате вашиот компјутер на лесен начин, WinUtilities е одлична алатка за лесно завршување на работата. WinUtilities ви ги нуди најдобрите алатки за дефрагирање на дискови, дефрагментирање на регистарот, оптимизирање на управувањето со меморијата и оптимизирање на системските процеси.

 

Моќно дефрагирање на регистарот

Дефрагментира и го оптимизира регистарот на Windows

Упатство за дефрагирање на регистарот

Моќно дефрагирање на дискот

Го дефрагментира дискот за да ги подобри перформансите на вашиот систем

Упатство за дефрагментација на дискот

Моќен оптимизатор на меморија

Ја следи и оптимизира слободната меморија во заднина

Упатство за оптимизатор на меморија

Алатка за безбедност на процесот

Ги следи процесите што се извршуваат и ги чисти неискористените процеси во позадина

Упатство за алатката за безбедност на процесот

Најнови вести

Како да извлечете адреси за е-пошта од кое било поштенско сандаче IMAP?

Воведување на YL Email Address Extractor, софтвер кој ги пробива сите пораки на е-пошта во вашата IMAP mail сметка, ги извлекува ...
Прочитај повеќе

Како да извлечете е-пошта од AOL Mail?

Ви го претставуваме YL Email Address Extractor, софтвер кој ги пробива сите пораки на е-пошта во вашата сметка на AOL Mail, ги извлекува ...
Прочитај повеќе

Како да извлечете адреси за е-пошта од папките на Outlook?

ZhZ LUX Inc. работи повеќе од 9 години и тие разменија е-пошта со илјадници клиенти ...
Прочитај повеќе

Кога се менува салдото на адресата USDT(TRC20), како можам да добијам известување за промена на салдото преку е-пошта?

Еве ги деталните чекори за проверка на билансот на адресата USDT TRC20: Отворете ја оваа страница Внесете низа за адреса Кликнете ...
Прочитај повеќе

Попусти за Ноќта на вештерките - до 75% попуст!

Специјална продажба за Ноќта на вештерките - до 75% попуст! WinUtilities Pro (600+ гласови) Најпродаваниот софтвер за PC Optimize во светот Над 30,000,000 ...
Прочитај повеќе

WinUtilities објавена верзија 15.8

Што има ново во ова издание (v15.8)? Додадени се над 20 нови приклучоци за Чистач на историја Подобрена компатибилност за Windows 10 и Windows ...
Прочитај повеќе

Спојте PDF со најлесниот начин

Спојување на PDF – Најлесен начин за комбинирање на PDF-датотеки URL: https://www.bitsv.com/merge_pdf Карактеристики: Едноставна онлајн алатка за спојување PDF-датотеки Нашите ...
Прочитај повеќе

Dr. Folder Објавен е 2.8.6.7

Што има ново Dr. Folder 2.8.6.7? Ажурирани преводи Додадени повеќе икони Поправени грешки Надградба Dr. Folder Сега ...
Прочитај повеќе

WinUtilities Издадена е верзија 15.78

Подобрен Registry Cleaner Подобрен диск Cleaner Ажурирана база на податоци Преработки и грешки поправени надградба WinUtilities Free | надградба WinUtilities Pro ...
Прочитај повеќе

Бесплатна алатка за проверка на билансот на адресата USDT-TRC20

Cryptocurrency Utilities – Бесплатна алатка за проверка на билансот на адресата USDT-TRC20 Оваа бесплатна алатка ќе ви помогне да го проверите моменталниот биланс ...
Прочитај повеќе