Slide 1
WinUtilities Pro

Softueri më i shitur për optimizimin e kompjuterit
Mbi 50,000,000 shkarkime në mbarë botën

Slide 2
Dr. Folder

Personalizoni ikonën dhe ngjyrën e Desktopit dhe Dosjeve të Windows me 1 klikim

Slide 3
Nxjerrja e Gmail

Ekstraktoni adresat e emailit, numrat e telefonit ose kodet postare nga dosjet e Gmail

Slide 2
Të gjitha në një Web Extractor

Aplikacion i fuqishëm dhe i lehtë për t'u përdorur që ju ndihmon të nxirrni automatikisht informacione specifike nga faqet e internetit

Slide 2
Ekstraktuesi i adresës së emailit YL

Ekstraktoni adresat e emailit nga dosjet e Outlook dhe AOL Mail dhe ndërtoni listën tuaj të postimeve

arrow e mëparshme
arrow tjetër

Si e bën WinUtilities pastroni kompjuterin?

Pastrimi i kompjuterit është e vetmja gjë që mund të bëni çdo ditë që do t'ju mbajë të mbushur me hapësirën në disk dhe do t'ju ndihmojë të lironi burime të vlefshme të sistemit. WinUtilities është zgjidhja më e mirë për të pastruar kompjuterin. WinUtilities ju ofron shërbimet më të mira për pastrimin e skedarëve të padëshiruar, pastrimin e regjistrit, pastrimin e skedarëve të përkohshëm, pastrimin e aplikacioneve të padëshiruara, pastrimin e artikujve të padëshiruar të fillimit, pastrimin e gjurmëve të aktivitetit në internet, fshirjen e historisë së shfletuesit të internetit dhe pastrimin e gabimeve në prodhimin e skedarëve të kopjuar. Ai madje përmban një veçori të mirëmbajtjes me 1 klikim që ju lejon të bëni të gjitha këto detyra me një klik të vetëm.

 

Pastrues i fuqishëm i diskut

Heq skedarët e padëshiruar nga disqet e diskut dhe rikuperon hapësirën në disk

Udhëzues për pastrimin e diskut

Pastrues i fuqishëm i regjistrit

Pastron dhe riparon shënimet dhe gabimet e pavlefshme të regjistrit

Tutorial për pastrimin e regjistrit

Rregulluesi i shkurtoreve

Pastron gabimet dhe shkurtoret e pavlefshme në menynë e fillimit dhe në desktop

Udhëzues për rregulluesin e shkurtoreve

Menaxher i fuqishëm i çinstalimit

Çinstalon plotësisht programet që nuk ju nevojiten më

Udhëzuesin e çinstalimit të menaxherit

Pastrues i fuqishëm fillestar

Menaxhon programet që funksionojnë automatikisht gjatë nisjes. Pastron artikujt e padëshiruar të fillimit.

Udhëzues për pastruesin e fillimit

Pastrues i fuqishëm i historisë

Pastron gjurmët e aktivitetit në internet dhe mbron privatësinë tuaj në internet. Kjo veçori gjithashtu mbështet pastrimin e buferëve dhe historisë së të gjithë shfletuesve kryesorë.

Tutorial për pastrimin e historisë

Gjetës i fuqishëm i skedarëve të kopjuar

Kërkon për humbje të hapësirës dhe gabim në prodhimin e skedarëve të kopjuar

Udhëzues për pastrimin e skedarëve të kopjuar

Mjet i fuqishëm i analizës së diskut

Tregon përdorimin e hapësirës në disk të skedarëve dhe dosjeve tuaja. Pastron skedarë ose video të mëdha të papërdorura.

Udhëzues për analizuesin e diskut

Përshpejtoni dhe pastroni kompjuterin tuaj me këtë zgjidhje fituese të çmimeve!

Si e bën WinUtilities përshpejtoni kompjuterin?

Nëse dëshironi të shpejtoni kompjuterin tuaj në mënyrën më të lehtë, WinUtilities është një mjet i shkëlqyeshëm për ta kryer punën me lehtësi. WinUtilities ju ofron shërbimet më të mira për të defraguar disqet e diskut, për të defraguar regjistrin, për të optimizuar menaxhimin e kujtesës dhe për të optimizuar proceset e sistemit.

 

Defragim i fuqishëm i Regjistrit

Defragmenton dhe optimizon regjistrin e Windows

Udhëzues për Defragimin e Regjistrit

Defragim i fuqishëm i diskut

Defragmenton diskun për të përmirësuar performancën e sistemit tuaj

Udhëzues për Defragimin e Diskut

Optimizues i fuqishëm i kujtesës

Monitoron dhe optimizon kujtesën e lirë në sfond

Udhëzues për Optimizuesin e Memories

Mjeti i Sigurisë së Procesit

Monitoron proceset e ekzekutimit dhe pastron proceset e papërdorura në sfond

Udhëzues për mjetet e sigurisë së procesit

Lajmet e fundit

Si të nxjerrim adresat e emailit nga çdo kuti postare IMAP?

Prezantimi i YL Email Address Extractor, një softuer që analizon të gjitha mesazhet e postës elektronike në llogarinë tuaj të postës IMAP, nxjerr ...
Lexo më shumë

Si të nxjerrim adresat e emailit nga AOL Mail?

Prezantimi i YL Email Address Extractor, një softuer që analizon të gjitha mesazhet e postës elektronike në llogarinë tuaj AOL Mail, nxjerr ...
Lexo më shumë

Si të nxjerrim adresat e emailit nga dosjet e Outlook?

ZhZ LUX Inc ka mbi 9 vjet në biznes dhe ata kanë shkëmbyer email me mijëra klientë ...
Lexo më shumë

Kur bilanci i adresës USDT(TRC20) ndryshon, Si mund të marr njoftimin për ndryshimin e bilancit me email?

Këtu janë hapat e detajuar për të kontrolluar bilancin e adresës USDT TRC20: Hapni këtë faqe Fut vargun e adresës Kliko ...
Lexo më shumë

Ofertat e Halloween - Deri në 75% Zbritje!

Zbritje speciale për Halloween – Deri në 75% zbritje! WinUtilities Pro (600+ vota) Softueri më i shitur i PC Optimize në mbarë botën mbi 30,000,000 ...
Lexo më shumë

WinUtilities versioni 15.8 i lëshuar

Çfarë ka të re në këtë version (v15.8)? U shtuan mbi 20 shtojca të reja për Pastrimin e Historisë Përputhshmëri e përmirësuar për Windows 10 dhe Windows ...
Lexo më shumë

Bashkoni PDF me mënyrën më të lehtë

Bashkoni PDF – Mënyra më e lehtë për të kombinuar URL-në e skedarëve PDF: https://www.bitsv.com/merge_pdf Karakteristikat: Mjet i thjeshtë në internet për të bashkuar PDF-të tanë ...
Lexo më shumë

Dr. Folder 2.8.6.7 u lirua

Çfarë ka të re në Dr. Folder 2.8.6.7? Përkthime të përditësuara U shtuan më shumë ikona Rregullime të gabimeve Përmirëso Dr. Folder Tani...
Lexo më shumë

WinUtilities version 15.78 I lëshuar

Pastrues i përmirësuar i regjistrit Pastrues i përmirësuar i diskut të përditësuar të bazës së të dhënave Rregullime dhe defekte të UI rregullohen Përmirësimi WinUtilities Free | përmirësimin WinUtilities Pro ...
Lexo më shumë

Mjet falas për të kontrolluar bilancin e adresës USDT-TRC20

Shërbimet e kriptomonedhës – Mjet falas për të kontrolluar bilancin e adresës USDT-TRC20 Ky mjet falas do t'ju ndihmojë të kontrolloni bilancin aktual ...
Lexo më shumë

Postimet më të fundit në blog

Si mund të aksesoj cilësimet e sistemit tim përmes Panelit të Kontrollit?

Paneli i Kontrollit është një mjet i fuqishëm, miqësor për përdoruesit në Windows që ju lejon të personalizoni dhe menaxhoni cilësimet e ...
Lexo më shumë

Si mund të shikoj dhe menaxhoj cilësimet e rrjetit duke përdorur Panelin e Kontrollit të Windows?

Paneli i kontrollit të Windows përmban një sërë mjetesh për menaxhimin dhe modifikimin e cilësimeve të rrjetit të kompjuterit tuaj. Kjo përfshin krijimin, ...
Lexo më shumë

Si t'i rregulloj cilësimet e zërit të kompjuterit tim duke përdorur Panelin e Kontrollit të Windows?

1. Hapni menynë Start dhe zgjidhni Control Panel. 2. Zgjidhni “Hardware and Sound”. 3. Klikoni në "Tingull" nga ...
Lexo më shumë

Si mund ta kontrolloj versionin e Windows të instaluar në kompjuterin tim duke përdorur Panelin e Kontrollit?

1. Hapni panelin e kontrollit duke klikuar në menynë Start në këndin e poshtëm të majtë të desktopit të Windows ...
Lexo më shumë

Si mund ta ndryshoj rezolucionin e ekranit të kompjuterit tim duke përdorur Panelin e Kontrollit të Windows?

Ndryshimi i rezolucionit të ekranit të një kompjuteri duke përdorur Panelin e Kontrollit të Windows është një proces i drejtpërdrejtë. Së pari, hyni në Kontrollin e Windows ...
Lexo më shumë

Si mund të bllokoj uebsajte të caktuara duke përdorur Panelin e Kontrollit të Windows?

Paneli i kontrollit të Windows është një mjet i fuqishëm që mund të përdoret për të personalizuar aspekte të ndryshme të kompjuterit tuaj dhe ...
Lexo më shumë

Si mund të shtoj ose heq programe në kompjuterin tim duke përdorur Panelin e Kontrollit të Windows?

Shtimi i programeve duke përdorur Panelin e Kontrollit të Windows 1. Klikoni butonin Start. 2. Klikoni "Paneli i Kontrollit" nga menyja që shfaqet. 3...
Lexo më shumë

Si mund të personalizoj cilësimet e Panelit të Kontrollit të Windows?

Paneli i kontrollit të Windows është një mjet i fuqishëm dhe i gjithanshëm për personalizimin e cilësimeve të sistemit tuaj. Ajo strehon shumë mjedise të rëndësishme ...
Lexo më shumë

Si të ndryshoj cilësimet e sistemit në Panelin e Kontrollit të Windows?

Paneli i Kontrollit të Windows është një zonë e veçantë administrative e kompjuterëve Windows që u lejon përdoruesve të konfigurojnë, menaxhojnë dhe personalizojnë lehtësisht ...
Lexo më shumë

Si mund të rregulloj cilësimet e miut në Panelin e Kontrollit?

1. Hapni panelin e kontrollit në kompjuterin tuaj. Për ta bërë këtë, shkoni te menyja Start, zgjidhni "Control Panel" dhe ...
Lexo më shumë

Si mund të aksesoj pajisjet e zërit dhe audios në panelin e kontrollit?

Përdorimi i panelit të kontrollit të Windows për të hyrë në pajisjet audio dhe zanore Windows ka një veçori të quajtur Paneli i Kontrollit që mund të ...
Lexo më shumë

Si mund të konfiguroj sigurinë e sistemit në Panelin e Kontrollit?

Konfigurimi i sigurisë së sistemit në Control Panel mund të bëhet duke hyrë në menutë dhe cilësimet e ndryshme. Hapat e nevojshëm për të...
Lexo më shumë

Si mund të hap opsionet e energjisë në Panelin e Kontrollit?

Mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të hapur opsionet e energjisë në panelin e kontrollit është duke e kërkuar atë në ...
Lexo më shumë

Si mund të shtoj një përdorues të ri në Panelin e Kontrollit?

1. Hyni në panelin e kontrollit. Në varësi të ofruesit tuaj, kjo mund të kërkojë kredenciale të tilla si një emër përdoruesi dhe fjalëkalim ...
Lexo më shumë

Si mund të aksesoj cilësimet e rrjetit dhe të internetit në Panelin e Kontrollit?

Në Windows 10, mund të përdorni cilësimet e Rrjetit dhe të Internetit në Panelin e Kontrollit. Për ta bërë këtë, hapni Start ...
Lexo më shumë

Si mund të heq një program nga Paneli i Kontrollit?

Për të hequr një program nga Paneli i Kontrollit, së pari duhet të hapni vetë Panelin e Kontrollit. Varet nga ...
Lexo më shumë

Si t'i ndryshoj cilësimet e monitorit në Panelin e Kontrollit?

1. Për të rregulluar cilësimet e monitorit duke përdorur Panelin e Kontrollit në Windows, së pari duhet ta hapni atë. Ti mundesh ...
Lexo më shumë

Si të ndryshoj cilësimet e gjuhës në Panelin e Kontrollit?

1. Hapni panelin e kontrollit: a. Në Windows 8 dhe 10, klikoni me të djathtën në butonin Start dhe zgjidhni Control Panel ...
Lexo më shumë

Si mund të rivendos cilësimet e konfigurimit të rrjetit tim në panelin e kontrollit të Windows?

Për të rivendosur cilësimet e konfigurimit të rrjetit në vlerat e tyre të paracaktuara në Panelin e Kontrollit të Windows, do t'ju duhet të ndiqni ...
Lexo më shumë

Si mund ta çaktivizoj kontrollin e llogarisë së përdoruesit të Windows në cilësimet e panelit të kontrollit të Windows?

Kontrolli i llogarisë së përdoruesit të Windows (UAC) është një veçori e rëndësishme e sigurisë e krijuar për të ndihmuar në mbrojtjen e kompjuterit tuaj nga softuerët keqdashës ...
Lexo më shumë

Si t'i konfiguroj cilësimet e mia të përditësimit automatik në panelin e kontrollit të Windows?

1. Klikoni butonin Start, më pas zgjidhni Control Panel. 2. Zgjidhni Sistemi dhe Siguria. 3. Nën Windows Update, klikoni ...
Lexo më shumë

Si mund t'i menaxhoj ekranet e mia të shumta në cilësimet e panelit të kontrollit të Windows?

Cilësimet e panelit të kontrollit të Windows ju lejojnë të menaxhoni ekrane të shumta në sistemin tuaj. Si përdorues, ju mund të rregulloni ...
Lexo më shumë

Cilat janë opsionet e sigurisë në cilësimet e panelit të kontrollit të Windows?

Cilësimet e sigurisë në Panelin e Kontrollit të Windows i ofrojnë përdoruesit një sërë mjetesh dhe opsionesh për të mbrojtur ...
Lexo më shumë

Si t'i ndryshoj cilësimet e panelit tim të kontrollit të Windows?

Ndryshimi i cilësimeve të panelit të kontrollit të Windows mund të bëhet duke hyrë në panelin e kontrollit dhe duke përdorur veglat e tij për të rregulluar ...
Lexo më shumë

Si mund të aksesoj cilësimet e panelit tim të kontrollit të Windows?

Paneli i Kontrollit të Windows është një pjesë jetike e sistemit operativ Windows, duke i lejuar përdoruesit të personalizojnë dhe konfigurojnë ...
Lexo më shumë

Cilat janë llojet e ndryshme të cilësimeve të panelit të kontrollit të Windows?

1. Sistemi dhe siguria – Ky seksion i Panelit të Kontrollit ofron akses në cilësimet e kompjuterit në lidhje me sigurinë e sistemit, ...
Lexo më shumë

Si mund të personalizoj cilësimet e panelit tim të kontrollit të Windows?

Paneli i Kontrollit të Windows është një pjesë jashtëzakonisht e dobishme e sistemit operativ Windows, pasi u lejon përdoruesve të shpejt ...
Lexo më shumë

Si mund të rregulloj cilësimet e personalizimit në Panelin e Kontrollit të Windows?

1. Hyrja në cilësimet e personalizimit në panelin e kontrollit të Windows Cilësimet e personalizimit në panelin e kontrollit të Windows ju lejojnë të personalizoni ...
Lexo më shumë

Cila është mënyra më e shpejtë për të hapur panelin e kontrollit të Windows?

Mënyra më e shpejtë për të hapur panelin e kontrollit të Windows është të përdorni tastin Windows në tastierën tuaj. Dritaret ...
Lexo më shumë

Si mund t'i menaxhoj cilësimet e lidhjes së rrjetit në Panelin e Kontrollit të Windows?

Cilësimet e lidhjes së rrjetit në Panelin e Kontrollit të Windows mund të menaxhohen duke hyrë në qendrën e Rrjetit dhe Ndarjes. Kjo mund të jetë...
Lexo më shumë

Cili është ndryshimi midis cilësimeve të sistemit lokal dhe atij global në panelin e kontrollit të Windows?

Paneli i Kontrollit të Windows është një ndërfaqe grafike e përdoruesit përmes së cilës përdoruesit mund të ndërveprojnë me sistemin e tyre operativ dhe të kontrollojnë ...
Lexo më shumë

Si mund të hap opsionet e energjisë në panelin e kontrollit të Windows?

Opsionet e energjisë në Panelin e Kontrollit të Windows mund të aksesohen në mënyra të shumta. Një mënyrë është hapja e Start...
Lexo më shumë

Si t'i personalizoj cilësimet e miut dhe tastierës me prekje në Panelin e Kontrollit të Windows?

1. Hapni panelin e kontrollit në kompjuterin tuaj Windows. Kjo mund të bëhet duke shtypur "Control Panel" në Start ...
Lexo më shumë

Si t'i menaxhoj të drejtat e hyrjes së përdoruesit në Panelin e Kontrollit të Windows?

Të drejtat e aksesit të përdoruesit në Panelin e Kontrollit të Windows mund të menaxhohen duke përdorur mjetin e Politikës Lokale të Sigurisë. Ky mjet, i gjetur në...
Lexo më shumë

Si mund të shtoj ose heq një llogari përdoruesi në Panelin e Kontrollit të Windows?

Shtimi i një llogarie përdoruesi në panelin e kontrollit të Windows Shtimi i një llogarie përdoruesi në kompjuterin tuaj Windows është një proces i thjeshtë ...
Lexo më shumë

Si ta ndryshoj gjuhën në Panelin e Kontrollit të Windows?

1. Filloni duke hyrë në Panelin e Kontrollit të Windows. Për ta bërë këtë, hapni menunë tuaj Start dhe shkruani "Control Panel" në ...
Lexo më shumë

Cilat opsione janë të disponueshme në opsionet rajonale dhe gjuhësore të panelit të kontrollit?

Apleti i panelit të kontrollit të opsioneve rajonale dhe gjuhësore përdoret për të personalizuar cilësimet e hyrjes dhe shfaqjes së gjuhës në një ...
Lexo më shumë

Si mund të hyj te Mjetet Administrative në Panelin e Kontrollit?

Mjetet Administrative në Panelin e Kontrollit është një program Windows që ofron akses në mjetet e administrimit të sistemit, duke i lejuar përdoruesit ...
Lexo më shumë

Cilat opsione janë të disponueshme në Panelin e Kontrollit për menaxhimin e përdoruesve?

Paneli i Kontrollit është një mjet i fuqishëm dhe i rëndësishëm për menaxhimin e përdoruesve. Ai ofron një sërë opsionesh për të ndihmuar...
Lexo më shumë

Si mund t'i konfiguroj cilësimet e printerit në panelin e kontrollit?

Përdorimi i panelit të kontrollit për të konfiguruar cilësimet e printerit Paneli i kontrollit është një pjesë thelbësore e çdo sistemi operativ, duke ofruar ...
Lexo më shumë