slide 1
WinUtilities Pro

Pangalusna Ngajual PC Optimasi Software
Langkung ti 50,000,000 unduhan di dunya

slide 2
Dr. Folder

Sesuaikeun Desktop & Ikon Polder Windows sareng Warna sareng 1 Pencét

slide 3
Extractor Gmail

Ékstrak alamat email, nomer telepon atanapi kode pos tina polder Gmail

slide 2
Sadaya Dina Hiji Web Extractor

Aplikasi anu kuat sareng gampang dianggo anu ngabantosan anjeun sacara otomatis nimba inpormasi khusus tina halaman wéb

slide 2
YL Email Alamat Extractor

Ékstrak alamat email tina polder Outlook & AOL Mail sareng jieun milis anjeun nyalira

panah saméméhna
panah salajengna

Kumaha atuh WinUtilities ngabersihan komputer?

Ngabersihan komputer mangrupikeun hiji-hijina hal anu anjeun tiasa laksanakeun unggal dinten anu bakal ngajantenkeun anjeun siram sareng rohangan disk sareng ngabantosan anjeun ngosongkeun sumber daya sistem anu berharga. WinUtilities nyaéta solusi anu pangsaéna pikeun ngabersihan PC. WinUtilities nawiskeun anjeun utilitas pangsaéna pikeun ngabersihan file sampah, ngabersihan pendaptaran, ngabersihan file samentawis, ngabersihan aplikasi anu teu dihoyongkeun, ngabersihan barang ngamimitian anu teu dihoyongkeun, ngabersihan lagu kagiatan online, ngahapus sajarah browser internét sareng ngabersihan file duplikat anu ngahasilkeun kasalahan. Éta ogé ngandung fitur pangropéa 1-klik anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun sadaya pancén ieu kalayan hiji klik.

 

Kuat Disk Cleaner

Ngahapus file sampah tina disk drive anjeun sareng pulihkeun rohangan disk

Disk Cleaner Tutorial

Pembersih pendaptaran anu kuat

Ngabersihan sareng ngalereskeun éntri sareng kasalahan pendaptaran anu teu sah

Pendaptaran Cleaner Tutorial

Shortcut Fixer

Ngabersihkeun kasalahan sareng potong kompas anu teu sah dina ménu ngamimitian & desktop anjeun

Shortcuts Fixer Tutorial

Pangatur Uninstall anu kuat

Uninstalls program lengkep anu anjeun teu butuh deui

Uninstall Manajer Tutorial

Kuat Startup Cleaner

Ngatur program anu dijalankeun sacara otomatis nalika ngamimitian. Ngabersihan item ngamimitian anu teu dihoyongkeun.

Ngamimitian Cleaner Tutorial

Ngabersihan sajarah anu kuat

Ngabersihan lagu kagiatan online sareng ngajagi privasi online anjeun. Fitur ieu ogé ngadukung pikeun ngabersihan panyangga sareng sajarah sadaya panyungsi utama.

Sajarah Cleaner Tutorial

Kuat Duplikat File Finder

Milarian pikeun ngabuang rohangan sareng kasalahan ngahasilkeun file duplikat

Duplikat File Cleaner Tutorial

Alat Analisis Disk anu kuat

Nembongkeun payil sareng polder anjeun pamakean rohangan disk. Ngabersihkeun file ageung atanapi pidéo anu henteu kapake.

Disk Analyzer Tutorial

Nyepetkeun sareng ngabersihan PC anjeun kalayan solusi anu meunang panghargaan ieu!

Kumaha atuh WinUtilities nyepetkeun komputer?

Upami anjeun hoyong ngagancangkeun PC anjeun ku cara anu gampang, WinUtilities mangrupa alat hébat pikeun meunangkeun pakasaban rengse gampang. WinUtilities nawiskeun anjeun utilitas pangsaéna pikeun defrag disk drive, pendaptaran defrag, ngaoptimalkeun manajemén mémori sareng ngaoptimalkeun prosés sistem.

 

Defrag pendaptaran anu kuat

Defragments sareng ngaoptimalkeun pendaptaran Windows

Pendaptaran Defrag Tutorial

Kuat Disk Defrag

Defragments disk drive pikeun ngaronjatkeun kinerja sistem anjeun

Disk Defrag Tutorial

Optimizer Mémori anu kuat

Ngawas sareng ngaoptimalkeun mémori gratis di latar tukang

Mémori Optimizer Tutorial

Prosés Alat Kaamanan

Ngawas prosés anu ngajalankeun sareng ngabersihan prosés anu henteu dianggo dina latar tukang

Prosés Kaamanan Alat Tutorial

Bérita paling énggal

Kumaha nimba alamat surélék tina kotak surat IMAP mana waé?

Ngenalkeun YL Email Address Extractor, parangkat lunak anu ngayak sadaya pesen email dina akun surat IMAP anjeun, nimba ...
Maca deui

Kumaha nimba alamat surélék tina AOL Mail?

Ngenalkeun YL Email Address Extractor, parangkat lunak anu ngayak sadaya pesen email dina akun AOL Mail anjeun, ékstrak ...
Maca deui

Kumaha nimba alamat surélék tina polder Outlook?

ZhZ LUX Inc. parantos dina bisnis langkung ti 9 taun sareng aranjeunna parantos tukeur email sareng rébuan palanggan ...
Maca deui

Nalika kasaimbangan alamat USDT (TRC20) robah, Kumaha carana abdi tiasa nampi béwara parobahan kasaimbangan ku email?

Ieu léngkah-léngkah pikeun mariksa kasaimbangan alamat USDT TRC20: Buka halaman ieu Lebetkeun string alamat Klik ...
Maca deui

Tawaran Lebaran - Diskon Nepi ka 75%!

Dijual Khusus Lebaran - Diskon dugi ka 75%! WinUtilities Pro (600+ undian) Parangkat Lunak Optimalkeun PC Terlaris Di sakuliah dunya Langkung ti 30,000,000 ...
Maca deui

WinUtilities Vérsi 15.8 dileupaskeun

Naon nu anyar dina release ieu (v15.8)? Ditambahkeun 20+ plugins anyar pikeun History Cleaner Ningkatkeun kasaluyuan pikeun Windows 10 & Windows ...
Maca deui

Gabungkeun PDF sareng cara anu paling gampang

Gabung PDF - Cara panggampangna pikeun ngagabungkeun URL File PDF: https://www.bitsv.com/merge_pdf Fitur: Alat online basajan pikeun ngahijikeun PDF Urang ...
Maca deui

Dr. Folder 2.8.6.7 dileupaskeun

Naon anyar anu Dr. Folder 2.8.6.7? Tarjamahan anu diropéa Ditambahkeun langkung seueur ikon Bug Maneuh Ngaronjatkeun Dr. Folder Ayeuna...
Maca deui

WinUtilities Vérsi 15.78 dileupaskeun

Ningkatkeun Registry Cleaner Ningkatkeun Disk Cleaner Ngamutahirkeun database UI Tweaks & Bugs dibereskeun Ngaronjatkeun WinUtilities Free | ningkatkeun WinUtilities Pro ...
Maca deui

Alat Gratis pikeun Mariksa Kasaimbangan Alamat USDT-TRC20

Utiliti Cryptocurrency - Alat Gratis pikeun Mariksa Kasaimbangan Alamat USDT-TRC20 Alat gratis ieu bakal ngabantosan anjeun pariksa kasaimbangan ayeuna ...
Maca deui

Panganyarna Blog Posts

Kumaha kuring ngaksés setélan sistem kuring ngalangkungan Panel Kontrol?

Panel Kontrol mangrupikeun alat anu kuat, ramah-pamaké dina Windows anu ngamungkinkeun anjeun ngaluyukeun sareng ngatur setélan ...
Maca deui

Kumaha kuring tiasa ningali sareng ngatur setélan jaringan nganggo Panel Kontrol Windows?

Panel Kontrol Windows ngandung sakumpulan alat pikeun ngatur sareng ngarobih setélan jaringan komputer anjeun. Ieu kalebet nyiptakeun, ...
Maca deui

Kumaha cara nyaluyukeun setelan sora komputer nganggo Panel Kontrol Windows?

1. Buka menu Mimitian tur pilih Control Panel. 2. Pilih "Hardware jeung Sora". 3. Klik "Sora" ti ...
Maca deui

Kumaha kuring pariksa versi Windows dipasang dina komputer kuring nganggo Panel Control?

1. Buka Control Panel ku ngaklik dina menu Start di belah kénca juru handap desktop Windows ...
Maca deui

Kumaha cara ngarobah résolusi layar komputer nganggo Windows Control Panel?

Ngarobih résolusi layar komputer nganggo Windows Control Panel mangrupikeun prosés anu gampang. Kahiji, aksés ka Windows Control ...
Maca deui

Kumaha carana abdi tiasa meungpeuk situs web tangtu ngagunakeun Windows Control Panel?

Panel Kontrol Windows mangrupikeun alat anu kuat anu tiasa dianggo pikeun ngaluyukeun sagala rupa aspék komputer anjeun sareng ...
Maca deui

Kumaha cara kuring nambihan atanapi ngahapus program dina komputer nganggo Panel Kontrol Windows?

Nambahkeun Program maké Windows Control Panel 1. Klik tombol Mimitian. 2. Klik "Control Panel" ti menu pop-up. 3 ...
Maca deui

Kumaha kuring ngaluyukeun setelan Panel Control Windows?

Panel Kontrol Windows mangrupikeun alat anu kuat sareng serbaguna pikeun ngaluyukeun setelan sistem anjeun. Éta ngagaduhan seueur setélan penting ...
Maca deui

Kumaha carana ngarobah setelan sistem dina Windows Control Panel?

Panel Kontrol Windows mangrupikeun daérah administrasi khusus tina komputer Windows anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun gampang ngonpigurasi, ngatur sareng ngaropea ...
Maca deui

Kumaha kuring nyaluyukeun setelan mouse dina Control Panel?

1. Buka Control Panel dina komputer Anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, buka menu Start, pilih "Control Panel" sareng ...
Maca deui

Kumaha kuring ngaksés alat sora sareng audio dina Panel Kontrol?

Nganggo Panel Kontrol Windows pikeun Ngaksés Alat Audio sareng Sora Windows gaduh fitur anu disebut Panel Kontrol anu tiasa ...
Maca deui

Kumaha kuring ngonpigurasikeun kaamanan sistem dina Panel Kontrol?

Ngonpigurasikeun kaamanan sistem dina Control Panel tiasa dilakukeun ku ngaksés rupa-rupa ménu sareng setélan. Léngkah-léngkah anu diperlukeun pikeun ...
Maca deui

Kumaha kuring muka pilihan kakuatan dina Control Panel?

Cara panggancangna sareng panggampangna pikeun muka Pilihan Daya dina Panel Kontrol nyaéta ku milarianana dina ...
Maca deui

Kumaha kuring nambahan pamaké anyar dina Control Panel?

1. Asup kana Control Panel. Gumantung kana panyadia anjeun, ieu tiasa meryogikeun kapercayaan sapertos nami pangguna sareng kecap akses ...
Maca deui

Kumaha kuring ngaksés setélan jaringan sareng internét dina Panel Kontrol?

Dina Windows 10, anjeun tiasa ngaksés setélan Jaringan sareng Internét dina Panel Kontrol. Jang ngalampahkeun kitu, buka Start ...
Maca deui

Kumaha kuring ngahapus program tina Panel Kontrol?

Pikeun ngahapus program tina Panel Kontrol, anjeun kedah muka Panel Kontrol sorangan. Gumantung kana ...
Maca deui

Kumaha carana ngarobah setelan monitor dina Control Panel?

1. Pikeun nyaluyukeun setelan monitor anjeun nganggo Control Panel dina Windows, anjeun kedah muka heula. Anjeun tiasa ...
Maca deui

Kumaha kuring ngarobah setelan basa dina Control Panel?

1. Buka Panel Kontrol: a. Dina Windows 8 sareng 10, klik katuhu dina tombol Start sareng pilih Control Panel ...
Maca deui

Kumaha kuring ngareset setelan konfigurasi jaringan dina panel kontrol Windows?

Pikeun ngareset setelan konfigurasi jaringan anjeun ka nilai standarna dina Panel Kontrol Windows, anjeun kedah nuturkeun ...
Maca deui

Kumaha carana abdi tiasa mareuman kontrol akun pamaké Windows dina setélan panel kontrol Windows?

Windows User Account Control (UAC) mangrupikeun fitur kaamanan penting anu dirancang pikeun ngabantosan komputer anjeun tina parangkat lunak jahat ...
Maca deui

Kumaha kuring ngonpigurasikeun setelan apdet otomatis dina panel kontrol Windows?

1. Klik tombol Mimitian, teras pilih Control Panel. 2. Pilih System jeung Kaamanan. 3. Dina Windows Update, klik ...
Maca deui

Kumaha carana abdi tiasa ngatur sababaraha pintonan dina setélan panel kontrol Windows?

Setelan panel kontrol Windows ngidinan Anjeun pikeun ngatur sababaraha tampilan dina sistem Anjeun. Salaku pangguna, anjeun tiasa nyaluyukeun ...
Maca deui

Naon pilihan kaamanan dina setélan panel kontrol Windows?

Setélan Kaamanan dina Panel Kontrol Windows nyayogikeun sajumlah alat sareng pilihan pikeun ngajagi pangguna.
Maca deui

Kumaha kuring ngarobah setelan panel kontrol Windows kuring?

Ngarobih setélan panel kontrol Windows tiasa dilakukeun ku ngaksés panel kontrol sareng nganggo alatna pikeun nyaluyukeun ...
Maca deui

Kumaha carana abdi tiasa ngakses setelan panel kontrol Windows abdi?

Panel Kontrol Windows mangrupikeun bagian penting tina sistem operasi Windows, anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngaluyukeun sareng ngonpigurasikeun ...
Maca deui

Naon rupa-rupa setélan panel kontrol Windows?

1. Sistem sareng Kaamanan - Bagian Panel Kontrol ieu nyayogikeun aksés ka setélan komputer anu aya hubunganana sareng kaamanan sistem, ...
Maca deui

Kumaha carana abdi tiasa ngaluyukeun setelan panel kontrol Windows kuring?

Panel Kontrol Windows mangrupikeun bagian anu mangpaat pisan tina sistem operasi Windows, sabab ngamungkinkeun para pangguna pikeun gancang ...
Maca deui

Kumaha carana abdi tiasa nyaluyukeun setelan personalization dina Windows Control Panel?

1. Ngaksés Setélan Personalisasi dina Panel Kontrol Windows Setélan Personalisasi dina Panel Kontrol Windows ngidinan Anjeun pikeun ngaluyukeun ...
Maca deui

Naon cara panggancangna pikeun muka Panel Kontrol Windows?

Cara panggancangna pikeun muka Panel Kontrol Windows nyaéta nganggo konci Windows dina kibor anjeun. Windows anu ...
Maca deui

Kumaha carana abdi tiasa ngatur setelan sambungan jaringan dina Windows Control Panel?

Setélan sambungan jaringan dina Panel Kontrol Windows tiasa diatur ku ngaksés Pusat Jaringan sareng Babagi. Ieu tiasa ...
Maca deui

Naon bédana antara Setélan Sistem Lokal sareng Global dina Panel Kontrol Windows?

Panel Kontrol Windows mangrupikeun antarbeungeut pangguna grafis dimana pangguna tiasa berinteraksi sareng sistem operasi sareng ngontrol ...
Maca deui

Kumaha kuring muka Pilihan Daya dina Panel Kontrol Windows?

Pilihan Daya dina Panel Kontrol Windows tiasa diaksés ku sababaraha cara. Salah sahiji cara nyaéta muka Start ...
Maca deui

Kumaha cara kuring ngaropea setélan mouse sareng touchpad dina Panel Kontrol Windows?

1. Buka Control Panel dina komputer Windows Anjeun. Ieu tiasa dilakukeun ku ngetik "Control Panel" kana Start ...
Maca deui

Kumaha carana ngatur hak aksés pamaké dina Windows Control Panel?

Hak aksés pangguna dina Panel Kontrol Windows tiasa diurus nganggo alat Kabijakan Kaamanan Lokal. Alat ieu, kapanggih dina ...
Maca deui

Kumaha cara nambihan atanapi ngahapus akun pangguna dina Panel Kontrol Windows?

Nambahkeun Akun Pamaké dina Panel Kontrol Windows Nambahkeun akun pamaké ka komputer Windows anjeun mangrupikeun prosés anu saderhana ...
Maca deui

Kumaha kuring ngarobah basa dina Windows Control Panel?

1. Mimitian ku ngakses Windows Control Panel. Jang ngalampahkeun ieu, buka menu Mimitian anjeun sareng ngetik "Panel Kontrol" kana ...
Maca deui

Pilihan naon anu sayogi dina Pilihan Daerah sareng Basa dina Panel Kontrol?

Applet panel kontrol Pilihan Daerah sareng Basa dianggo pikeun ngaluyukeun input sareng tampilan setelan basa dina ...
Maca deui

Kumaha kuring ngaksés Alat Administratif dina Panel Kontrol?

Alat Administratif dina Panel Kontrol mangrupikeun program Windows anu nyayogikeun aksés ka alat administrasi sistem, anu ngamungkinkeun para pangguna ...
Maca deui

Pilihan naon anu sayogi dina Panel Kontrol pikeun ngatur pangguna?

Panel Kontrol mangrupikeun alat anu kuat sareng penting pikeun ngatur pangguna. Éta nyayogikeun rupa-rupa pilihan pikeun ngabantosan ...
Maca deui

Kumaha carana abdi tiasa ngonpigurasikeun setelan printer kuring dina Control Panel?

Nganggo Panel Kontrol pikeun Ngonpigurasikeun Setélan Printer Panel Kontrol mangrupikeun bagian penting tina sistem operasi naon waé, nyayogikeun ...
Maca deui