slide 1
WinUtilities Pro

Pangalusna Ngajual PC Optimasi Software
Langkung ti 50,000,000 unduhan di dunya

slide 2
Dr. Folder

Sesuaikeun Desktop & Ikon Polder Windows sareng Warna sareng 1 Pencét

slide 3
Extractor Gmail

Ékstrak alamat email, nomer telepon atanapi kode pos tina polder Gmail

slide 2
Sadaya Dina Hiji Web Extractor

Aplikasi anu kuat sareng gampang dianggo anu ngabantosan anjeun sacara otomatis nimba inpormasi khusus tina halaman wéb

slide 2
YL Email Alamat Extractor

Ékstrak alamat email tina polder Outlook & AOL Mail sareng jieun milis anjeun nyalira

panah saméméhna
panah salajengna

Kumaha atuh WinUtilities ngabersihan komputer?

Ngabersihan komputer mangrupikeun hiji-hijina hal anu anjeun tiasa laksanakeun unggal dinten anu bakal ngajantenkeun anjeun siram sareng rohangan disk sareng ngabantosan anjeun ngosongkeun sumber daya sistem anu berharga. WinUtilities nyaéta solusi anu pangsaéna pikeun ngabersihan PC. WinUtilities nawiskeun anjeun utilitas pangsaéna pikeun ngabersihan file sampah, ngabersihan pendaptaran, ngabersihan file samentawis, ngabersihan aplikasi anu teu dihoyongkeun, ngabersihan barang ngamimitian anu teu dihoyongkeun, ngabersihan lagu kagiatan online, ngahapus sajarah browser internét sareng ngabersihan file duplikat anu ngahasilkeun kasalahan. Éta ogé ngandung fitur pangropéa 1-klik anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun sadaya pancén ieu kalayan hiji klik.

 

Kuat Disk Cleaner

Ngahapus file sampah tina disk drive anjeun sareng pulihkeun rohangan disk

Disk Cleaner Tutorial

Pembersih pendaptaran anu kuat

Ngabersihan sareng ngalereskeun éntri sareng kasalahan pendaptaran anu teu sah

Pendaptaran Cleaner Tutorial

Shortcut Fixer

Ngabersihkeun kasalahan sareng potong kompas anu teu sah dina ménu ngamimitian & desktop anjeun

Shortcuts Fixer Tutorial

Pangatur Uninstall anu kuat

Uninstalls program lengkep anu anjeun teu butuh deui

Uninstall Manajer Tutorial

Kuat Startup Cleaner

Ngatur program anu dijalankeun sacara otomatis nalika ngamimitian. Ngabersihan item ngamimitian anu teu dihoyongkeun.

Ngamimitian Cleaner Tutorial

Ngabersihan sajarah anu kuat

Ngabersihan lagu kagiatan online sareng ngajagi privasi online anjeun. Fitur ieu ogé ngadukung pikeun ngabersihan panyangga sareng sajarah sadaya panyungsi utama.

Sajarah Cleaner Tutorial

Kuat Duplikat File Finder

Milarian pikeun ngabuang rohangan sareng kasalahan ngahasilkeun file duplikat

Duplikat File Cleaner Tutorial

Alat Analisis Disk anu kuat

Nembongkeun payil sareng polder anjeun pamakean rohangan disk. Ngabersihkeun file ageung atanapi pidéo anu henteu kapake.

Disk Analyzer Tutorial

Nyepetkeun sareng ngabersihan PC anjeun kalayan solusi anu meunang panghargaan ieu!

Kumaha atuh WinUtilities nyepetkeun komputer?

Upami anjeun hoyong ngagancangkeun PC anjeun ku cara anu gampang, WinUtilities mangrupa alat hébat pikeun meunangkeun pakasaban rengse gampang. WinUtilities nawiskeun anjeun utilitas pangsaéna pikeun defrag disk drive, pendaptaran defrag, ngaoptimalkeun manajemén mémori sareng ngaoptimalkeun prosés sistem.

 

Defrag pendaptaran anu kuat

Defragments sareng ngaoptimalkeun pendaptaran Windows

Pendaptaran Defrag Tutorial

Kuat Disk Defrag

Defragments disk drive pikeun ngaronjatkeun kinerja sistem anjeun

Disk Defrag Tutorial

Optimizer Mémori anu kuat

Ngawas sareng ngaoptimalkeun mémori gratis di latar tukang

Mémori Optimizer Tutorial

Prosés Alat Kaamanan

Ngawas prosés anu ngajalankeun sareng ngabersihan prosés anu henteu dianggo dina latar tukang

Prosés Kaamanan Alat Tutorial

Bérita paling énggal

Kumaha nimba alamat surélék tina kotak surat IMAP mana waé?

Ngenalkeun YL Email Address Extractor, parangkat lunak anu ngayak sadaya pesen email dina akun surat IMAP anjeun, nimba ...
Maca deui

Kumaha nimba alamat surélék tina AOL Mail?

Ngenalkeun YL Email Address Extractor, parangkat lunak anu ngayak sadaya pesen email dina akun AOL Mail anjeun, ékstrak ...
Maca deui

Kumaha nimba alamat surélék tina polder Outlook?

ZhZ LUX Inc. parantos dina bisnis langkung ti 9 taun sareng aranjeunna parantos tukeur email sareng rébuan palanggan ...
Maca deui

Nalika kasaimbangan alamat USDT (TRC20) robah, Kumaha carana abdi tiasa nampi béwara parobahan kasaimbangan ku email?

Ieu léngkah-léngkah pikeun mariksa kasaimbangan alamat USDT TRC20: Buka halaman ieu Lebetkeun string alamat Klik ...
Maca deui

Tawaran Lebaran - Diskon Nepi ka 75%!

Dijual Khusus Lebaran - Diskon dugi ka 75%! WinUtilities Pro (600+ undian) Parangkat Lunak Optimalkeun PC Terlaris Di sakuliah dunya Langkung ti 30,000,000 ...
Maca deui

WinUtilities Vérsi 15.8 dileupaskeun

Naon nu anyar dina release ieu (v15.8)? Ditambahkeun 20+ plugins anyar pikeun History Cleaner Ningkatkeun kasaluyuan pikeun Windows 10 & Windows ...
Maca deui

Gabungkeun PDF sareng cara anu paling gampang

Gabung PDF - Cara panggampangna pikeun ngagabungkeun URL File PDF: https://www.bitsv.com/merge_pdf Fitur: Alat online basajan pikeun ngahijikeun PDF Urang ...
Maca deui

Dr. Folder 2.8.6.7 dileupaskeun

Naon anyar anu Dr. Folder 2.8.6.7? Tarjamahan anu diropéa Ditambahkeun langkung seueur ikon Bug Maneuh Ngaronjatkeun Dr. Folder Ayeuna...
Maca deui

WinUtilities Vérsi 15.78 dileupaskeun

Ningkatkeun Registry Cleaner Ningkatkeun Disk Cleaner Ngamutahirkeun database UI Tweaks & Bugs dibereskeun Ngaronjatkeun WinUtilities Free | ningkatkeun WinUtilities Pro ...
Maca deui

Alat Gratis pikeun Mariksa Kasaimbangan Alamat USDT-TRC20

Utiliti Cryptocurrency - Alat Gratis pikeun Mariksa Kasaimbangan Alamat USDT-TRC20 Alat gratis ieu bakal ngabantosan anjeun pariksa kasaimbangan ayeuna ...
Maca deui